Afspraak maken

De assistente zorgt, eventueel in overleg met de huisarts, voor een afspraak die bij u past. Omdat we voldoende tijd willen nemen voor uw klacht vragen wij u één klacht per afspraak te bespreken. Als u wilt, kunt u hieronder alvast de mogelijkheden bekijken.

Wilt u een afspraak maken bij één van de huisartsen?

Meneer Oosterhof heeft spreekuur op maandag, woensdag en donderdag

Mevrouw Vernooij heeft spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag

Twijfelt u of een afspraak nodig is?

Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid, gemaakt door artsen. Wij gebruiken Thuisarts.nl zelf ook als ondersteuning bij onze voorlichting aan patiënten, voor, tijdens en na het consult.

Kunt u alleen ’s avonds?

Het avondspreekuur is helaas komen te vervallen. Mogelijk gaan we dit in de toekomst weer aanbieden.

Kunt u niet naar onze praktijk komen?

De huisarts kan bij u thuis langskomen als u te ziek bent om naar de praktijk te komen of als u zich niet zelfstandig kunt verplaatsen. Vraag dan bij voorkeur een visite aan vóór 11.00 uur. De assistente bepaalt, in overleg met de huisarts, of een visite nodig is. Het niet kunnen regelen van vervoer naar de praktijk is geen reden voor een visite. 

Bloeddruk meten, oren uitspuiten of een ander klein onderzoek of behandeling?

U kunt voor diverse behandelingen bij de assistente terecht. Zoals oren uitspuiten, injecties en wondbehandeling. Maar ook voor onderzoeken, zoals uw bloeddruk meten of een ECG. Maak een afspraak via de assistente.

Heeft u chronische zorg nodig?

Via de assistente kunt u een afspraak maken met een van onze praktijkverpleegkundigen. Zij begeleiden mensen met suikerziekte, longproblemen en hart- of vaatziekten. En mensen die hierop een verhoogd risico hebben. Ook begeleiden ze mensen die willen stoppen met roken. En ze bezoeken kwetsbare ouderen, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ze werken nauw samen met de huisartsen. Meer lezen over chronische zorg.

Heeft u psychische vragen?

De POH-GGZ is er voor de psychische vragen en gesprekken. Zowel voor volwassenen als voor jeugd. Zij heeft een consultduur van 40 min en neemt de tijd om allerlei psychische problemen met u te bespreken. Zoals somberheid, eenzaamheid, relatieproblemen, problemen met werk, burn-out of iets anders. U kunt een afspraak maken via de assistente.