Wat doen we?

Wij zijn een huisartsenpraktijk in het nieuwe centrum die persoonlijke zorg vooropstelt.

Het draait om u en we staan voor u klaar. Juist ook in deze bijzondere tijd.

Persoonlijke zorg dichtbij huis

Ons streven is om tijdens een consult of visite samen met u tot een beslissing te komen. Persoonlijke zorg en korte lijnen vinden we belangrijk. En ook dat u zelf mee kunt denken over uw gezondheid.

In ons centrum werken we samen met twee andere praktijken: praktijk Hodes en van Beek en praktijk Wennekes en Van de Meent. Dit betekent dat u ook andere assistentes aan de telefoon kunt krijgen dan de vertrouwde assistentes Angelique en Marlies. Het betekent niet dat onze zorg is veranderd. Wel hebben we meer mogelijkheden wat betreft assistentenspreekuur, onderzoeken en chronische zorg.

Een afspraak kan vaak al op dezelfde dag

Een afspraak op dezelfde dag kan altijd als het moet, en kan ook vaak als u ’s morgens vroeg belt. De assistentes stellen enkele vragen over de klacht waarvoor u komt, zodat zij en wij kunnen inschatten hoeveel tijd er nodig is. Mocht u niet willen vertellen waarvoor u komt is dat natuurlijk geen probleem. Wij vinden het belangrijk dat u met al uw vragen terecht kunt, dus schroom niet om te overleggen.

Er is elke dag spreekuur

We hebben dagelijks spreekuren op afspraak, een telefonisch (terugbel)spreekuur en de mogelijkheid voor een e-consult. Indien nodig doen we ook huisbezoeken.

We hechten aan hoge kwaliteit

Wij leveren reguliere huisartsenzorg en werken volgens de wetenschappelijke NHG-richtlijnen (Nederlands Huisartsen Genootschap). We hechten aan hoge kwaliteit en aan het up to date blijven van het hele team. Door samen te werken in ons team van huisartsen, verpleegkundigen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes en met andere zorgverleners, realiseren we goede zorg dichtbij huis in Maarssen-Dorp.