Vol trots en dankbaarheid hebben dokter Oosterhof en Vernooij huisartsenpraktijk Bleeker en de Ruiter overgenomen. De nieuwe praktijk gaat Oosterhof & Vernooij heten en het adres van de nieuwe website is www.oosterhofvernooij.nl. Het telefoonnummer van de praktijk blijft zoals u gewend bent. 

Beide dokters zijn uw huisarts. U staat dus niet op naam ingeschreven bij één van hen. U mag natuurlijk wel een voorkeur aangeven bij het maken van een afspraak. Dokter Oosterhof werkt op maandag, woensdag en donderdag. Dokter Vernooij op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Houdt u er rekening mee dat diensten zoals digitaal afspraken inplannen, e-consulten sturen of digitaal medicatie herhalen mogelijk kortdurend niet werkzaam zijn? 

Verder zijn sommige  zorginstellingen nog niet van de praktijkwisseling op de hoogte. Het kan geen kwaad om uw huidige zorgverlener te vragen de ontslagbrief naar de nieuwe praktijk te laten sturen of aan u mee te geven. 

De digitale patiëntomgeving Uwzorgonline verhuist in principe met ons mee, maar vindt u binnenkort via oosterhofvernooij.uwzorgonline.nl. 

Tot slot, het zal voor iedereen even wennen zijn. We proberen er alles aan te doen om de praktijkwisseling zo goed mogelijk te laten verlopen en de zorg te bieden die u gewend was. Gaan er toch dingen mis? Geef dit alstublieft aan ons terug zodat wij de zaken zo snel mogelijk in orde kunnen maken.